Η πολιτική επιστροφής χρημάτων και επιστροφών διαρκεί 14 ημέρες. Εάν έχουν περάσει 14 ημέρες από την αγορά σας, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.

Για να δικαιούστε επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία.

Μόλις ληφθεί και ελεγχθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι λάβαμε το επιστρεφόμενο προϊόν. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας.

Εάν εγκριθεί η επιστροφή χρημάτων, θα διεκπεραιωθεί και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στον τραπεζικό λογαριασμό που μας έχετε υποδείξει .Ο χρόνος διεκπεραίωσης είναι 1 με 2 εργάσιμες ημέρες από την έγκριση.

Καθυστέρηση επιστροφής χρημάτων

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Mπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να δημοσιευτεί επίσημα η επιστροφή χρημάτων.

Αν δεν έχετε λάβει ακόμη την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@theloroloi.gr

Προϊόντα σε έκπτωση

Επιτρέπεται η επιστροφή χρημάτων μόνο σε προϊόντα χωρίς έκπτωση. Στα προϊόντα σε έκπτωση δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων.

Αντικαθιστούμε αντικείμενα μόνο εάν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Εάν θέλετε να το ανταλλάξετε με το ίδιο αντικείμενο, στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση info@theloroloi.gr

Για επιστροφή του προϊόντος ενημέρωσέ μας στο info@theloroloi.gr και θα αναλάβουμε άμεσα την αποστολή κούριερ ώστε να γίνει η παραλαβή.

Παραλαβή και έξοδα αποστολής

Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των δικών σας εξόδων αποστολής για την επιστροφή του αντικειμένου σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος αποστολής και επιστροφής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.

Ανάλογα με το πού ζείτε, ο χρόνος που μπορεί να χρειαστεί για να φτάσει το προϊόν που ανταλλάξατε μπορεί να διαφέρει.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@theloroloi.gr ή στο 210 220 1626 για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση.